5 mai 2018
 
Ecomarathon

Sponsori

# Sponsor principal al evenimentului, alaturi de EcoMarathon inca de la prima editie.
cuting LOGO vitamin aqua SMALL Merlin’s Vitam!n Aqua brings you, in a creative way, five special combinations of flavors, in which you will find the daily vitamins and minerals all of us need.
Sub conceptul “Altfel de viață, altfel de bere”, Ciuc Natur Radler este un susținător al stilului de viață activ și îi încurajează pe toți cei care indrăznesc să facă lucrurile diferit, să se bucure de beneficiile pe care sportul le aduce fiecăruia dintre noi.
Ape Moieciu Apa de izvor din inima muntilor Bucegi!
#
Punem accent pe dedicare și profesionalism, iar pentru gătirea produselor gustoase și sănătoase folosim întotdeauna materii prime proaspete. Când vine vorba de amenajarea fiecărui local, ne diferențiem prin concept și design și totodată asigurăm clienților produse și servicii la un preț corect.
Valorile noastre, cărora le acordăm o importanță deosebită, sunt următoarele: cinste, putere de muncă, loialitate, respect, încredere și progres.
Am deschis primul restaurant din Grupul City Grill în anul 2004, iar încă de atunci diversificarea și dezvoltarea au devenit parte din misiunea noastră.
În anul 2006, portofoliul companiei s-a dezvoltat și au apărut City Café, locul în care mirosul inconfundabil al cafelei aromate te îmbie de cum treci pragul și Caru’ cu bere, adevărata legendă vie bogată în tradiție și culoare. Ulterior, au fost incluse Trattoria Buongiorno, locul ideal pentru iubitorii bucătăriei italiene și Hanu’ Berarilor, cunoscut pentru frumoasa atmosferă interbelică. Restaurantele Pescăruș și Hanu’ lui Manuc reușesc să pună în lumină distracția tihnită și trăitul pe îndelete.
Cel mai recent restaurant deschis este City Grill Băneasa, un loc în care te poti delecta cu preparate pregatite în casă cu mare migală.
logo Liliac Liliac este o crama “boutique”, situata in inima Transilvaniei, la 14 km de Reghin, in localitatea Batos. Intr-o zona cu o bogata traditie vini-viticola si cu o istorie importanta in ceea ce priveste calitatea vinurilor din Lechinta, iar in plus ne bazam pe o tehnologie moderna si inovativa in productia vinurilor. Pământul bogat în minerale şi clima temperat continentală contribuie din plin, aici, la adapostul arcului carpatic, la recoltele bogate de struguri.Podgoriile din Batos si Lechinta pot parea calatorului un petec de pamant uitat de timp, viticultorului in schimb, i se va dezvalui o regiune creata special pentru productia unor soiuri de vin exceptionale.Vino sa admiri peisajul si bucura-te de privelistea care se asterne in fata ochilor din cabana noastra de degustare si nu vei pleca dezamagit.

# responsible drinking este campania sustinuta si de Crama Liliac. In aceasta idee a luat nastere gama young. Liliac, cu un continut scazut de acool, care se adreseaza segmentului tanar, mereu in trend, deschis la noutate si cu chef de viata. Incurajam consumul responsabil de vin si incercam sa educam consumatorul astfel incat sa aprecieze adevarata valoarea a vinului de calitate. Alcoolul consumat în cantități mari poate să influențeze într-un mod negativ percepția fiecărui om asupra realității și a deciziilor care trebuie luate. Majoritatea adulților tineri europeni savurează cu plăcere o băutură consumată în cantități moderate, fără să se îmbete.

suunto “Suunto – Conquer New Territory”Suunto este o companie producatoare de instrumente precise de masura pentru o gama variata de sporturi: inotul, scufundarile, atletismul,           ciclismul, alpinismul, sporturile de iarna, fiind ideale pentru iubitorii de activitati fizice in aer liber. Marca Suunto este apreciata pentru designul, calitatea si precizia ceasurilor, care combina estetica si functionalitatea, pentru crearea unui produs ideal destinat sportivilor de toate nivelurile, care doresc sa-si analizeze si sa-si imbunatateasca performantele.
Suunto este ceasul perfect atunci cand informatii precum adancimea, timpul, temperatura, altitudinea, pulsul, starea vremii sau presiunea barometrica sunt vitale. Marca inregistrata Suunto este echivalentul preciziei. Suunto face parte din Amer Sports Corporation (Helsinki).
Himalaya logo

O companie cu o istorie şi tradiţie semnificative, Himalaya a lansat până în prezent sute de produse naturale pornind de la înţelepciunea medicinei Ayurveda. Încă din anul 1930, Himalaya cercetează și studiază fiecare produs, timp de mai mulți ani, pentru a garanta eficiența și siguranța acestora și a permite forțelor unice ale naturii să se transforme în produse ce oferă sănătate și frumusețe.

Produsele se găsesc în peste 90 de ţări din lume, iar în România sunt distribuite pe întreg teritoriul prin intermediul companiei Prisum International Trading, de mai bine de 22 ani. 

Pentru mai multe detalii despre produsele Himalaya vizitați www.hboutique.ro

#
#
# Alfredo este compania care susține un stil de viață sănătos. Produsele noastre sunt de cea mai bună calitate, minim procesate, destinate persoanelor preocupate de o alimentație echilibrată.
Considerăm că alimentația zilnică are un impact semnificativ asupra stării de sănătate și asupra stării de bine și de aceea recomandăm o masă bogată în fructe, legume și pește.
#
#
#