6 mai 2017
 

Sponsori

#
cuting LOGO vitamin aqua SMALL Merlin’s Vitam!n Aqua brings you, in a creative way, five special combinations of flavors, in which you will find the daily vitamins and minerals all of us need.
Sub conceptul “Altfel de viață, altfel de bere”, Ciuc Natur Radler este un susținător al stilului de viață activ și îi încurajează pe toți cei care indrăznesc să facă lucrurile diferit, să se bucure de beneficiile pe care sportul le aduce fiecăruia dintre noi.
#
Punem accent pe dedicare și profesionalism, iar pentru gătirea produselor gustoase și sănătoase folosim întotdeauna materii prime proaspete. Când vine vorba de amenajarea fiecărui local, ne diferențiem prin concept și design și totodată asigurăm clienților produse și servicii la un preț corect.
Valorile noastre, cărora le acordăm o importanță deosebită, sunt următoarele: cinste, putere de muncă, loialitate, respect, încredere și progres.
Am deschis primul restaurant din Grupul City Grill în anul 2004, iar încă de atunci diversificarea și dezvoltarea au devenit parte din misiunea noastră.
În anul 2006, portofoliul companiei s-a dezvoltat și au apărut City Café, locul în care mirosul inconfundabil al cafelei aromate te îmbie de cum treci pragul și Caru’ cu bere, adevărata legendă vie bogată în tradiție și culoare. Ulterior, au fost incluse Trattoria Buongiorno, locul ideal pentru iubitorii bucătăriei italiene și Hanu’ Berarilor, cunoscut pentru frumoasa atmosferă interbelică. Restaurantele Pescăruș și Hanu’ lui Manuc reușesc să pună în lumină distracția tihnită și trăitul pe îndelete.
Cel mai recent restaurant deschis este City Grill Băneasa, un loc în care te poti delecta cu preparate pregatite în casă cu mare migală.
suunto “Suunto – Conquer New Territory”Suunto este o companie producatoare de instrumente precise de masura pentru o gama variata de sporturi: inotul, scufundarile, atletismul,           ciclismul, alpinismul, sporturile de iarna, fiind ideale pentru iubitorii de activitati fizice in aer liber. Marca Suunto este apreciata pentru designul, calitatea si precizia ceasurilor, care combina estetica si functionalitatea, pentru crearea unui produs ideal destinat sportivilor de toate nivelurile, care doresc sa-si analizeze si sa-si imbunatateasca performantele.
Suunto este ceasul perfect atunci cand informatii precum adancimea, timpul, temperatura, altitudinea, pulsul, starea vremii sau presiunea barometrica sunt vitale. Marca inregistrata Suunto este echivalentul preciziei. Suunto face parte din Amer Sports Corporation (Helsinki).
logo Himalaya Bine ați venit în lumea Himalaya!
Începuturile produselor Himalaya datează în urmă cu peste 5000 de ani de cunoaștere antică a plantelor și efectelor lor asupra sănătății. Din anul 1930, Himalaya a fost implicată în cercetări științifice asupra siguranței și eficienței medicinii naturale ce urmărește menținerea sănătății și frumuseții în viața de zi cu zi. Compania a folosit manuscrise vechi și cunoștințe străvechi pentru a selecta plantele cele mai puternice pentru fiecare din produsele sale.
Înainte de a ajunge la consumator, fiecare produs Himalaya este verificat și studiat clinic timp de mai mulți ani, pentru a garanta eficiența și siguranța și a permite forțelor unice ale naturii să se transforme în produse pentru îngrijirea pielii ce oferă sănătate și frumusețe.
#
#
# Alfredo este compania care susține un stil de viață sănătos. Produsele noastre sunt de cea mai bună calitate, minim procesate, destinate persoanelor preocupate de o alimentație echilibrată.
Considerăm că alimentația zilnică are un impact semnificativ asupra stării de sănătate și asupra stării de bine și de aceea recomandăm o masă bogată în fructe, legume și pește.
#
#
#
# Siemens susţine Fundaţia Centrul de Ecologie Montană şi activităţile derulate de această fundaţie în zona Moieciu de Sus – Fundata.
Echipa Siemens Corporate Technology va fi prezentă la evenimentul EcoMarathon Moieciu de Sus – 6 Mai 2017. Echipa de voluntari se va implica în activităţile dedicate acestui eveniment, direcţionarea participanţilor, punctele de alimentare, ecologizare traseu şi alte activităţi conexe care vor avea loc în perioada următoare.